• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 6b

 

Terug naar menu

 
Clavis specialiseert zich in onderaannemings- of outsourcingactiviteiten waarbij het managen van uitvoerende handenarbeid centraal staat.. Dit kan gaan over het realiseren in onderaanneming van een welomschreven werk, een deel of een volledig productieproces.
Opgericht in augustus 1999 erkend als invoegbedriif worden ongeschoolde en laaggeschoolde medewerkers door een zeer intensieve begeleiding en opleiding op de werkvloer attitudes en skills bijgebracht die hen versterken op de arbeidsmarkt. Minstens even belangrijk zijn de realisatie van productie/economische doelstellingen.

Het werken met laag- en ongeschoolde werknemers en hiermee resultaten scoren op het vlak van productiviteit, rentabiliteit en persoonlijke groei van de werknemers is de core-business van Clavis. Als onderaannemer werkt Clavis met een contractuele resultaatsverbintenis met zijn klanten zowel op kwalitatief als op financieel vlak.

Clavis streeft naar een volwaardig partnership met zijn klanten zodat de kwalitatieve en op maat gesneden oplossingen geheel voldoen aan de wederzijdse verwachtingen. Een regelmatig overleg, transparantie en een evolutieplan waarborgen een constante verbetering van de output.

Meer info :
www.clavisweb.be


To topITxx biedt bedrijven, organisaties en zelfstandigen de meest optimale en budgetvriendelijke invulling van hun ICT behoeften.

ITxx staat borg voor de algehele performantie, de beschikbaarheid en de stabiliteit van de systemen en doet het nodige om mogelijke risicoís te minimaliseren. ITxx vindt voor de klant precies dŠt puzzelstukje dat perfect past in het ICT ondersteuningsproces voor de bedrijfsactiviteiten van de klant.

Meer info:
www.itxx.be


To topDienstenthuis is een bedrijf met al zes jaar ervaring in de dienstenchequesector.

Je kan bij ons terecht voor een huishoudelijke hulp of onze strijkservice. Voor ons komt het verbeteren van de levenskwaliteit van onze medewerkers en klanten op de eerste plaats.

We voorzien een duurzame job voor al onze medewerkers, aan een eerlijke verloning met bijkomende voordelen en een aangepaste opleiding. We streven naar een tijdige, probleemloze en efficiŽnte dienstverlening voor al onze klanten. We komen je thuishelper persoonlijk bij je voorstellen en zorgen ervoor dat je steeds een vast aanspreekpunt in ons bedrijf hebt.

Meer info:

www.dienstenthuis.be

Plus Home Services is de nieuwe naam van meer dan 40 Dienstenthuis kantoren.

Plus Home Services is een grote bedrijvengroep op de markt van de dienstencheques die uitsluitend voor de particuliere markt werkt.
Tot haar activiteiten behoren het uitvoeren van poetswerk, wassen, strijken, boodschappen doen en allerlei andere kleine huishoudelijke taken.

Sinds de oprichting in 2004 stelt Plus Home Services meer dan 4000 thuishelpers tewerk, verspreid over kantoren in Vlaanderen en Brussel.

Het succes van Plus Home Services is enerzijds te danken aan het welslagen van het dienstencheque systeem in het algemeen maar anderzijds ook aan de hoogstaande kwalitatieve service, zowel naar klanten als naar medewerkers toe.

Plus Home Services streeft permanent naar een tijdige, probleemloze en efficiŽnte dienstverlening voor al haar klanten en onderneemt continu acties om beter te doen.
De organisatie voorziet een duurzame job voor haar medewerkers, en dit aan een eerlijke verloning met bijkomende voordelen en een aangepaste opleiding. 

Meer info:

www.plushomeservices.be


To topŗ la CARte CLEANING is een innovatief bedrijf dat professionele car cleaning en aanverwante diensten levert aan bedrijven op verplaatsing.

 

WIJ WASSEN UW WAGENS ZONDER WATER !

 

Geen druppel water hebben we nodig om uw wagens te laten fonkelen.

Maak kennis met het meest innovatieve systeem van de laatste jaren :

Wassen zonder water , met enkel biologisch afbreekbare producten.

U spaart het milieu, u spaart gemiddeld 200 liter leidingwater en u voorkomt  evenveel vervuild afvalwater. Per wasbeurt, per auto.

Tel uit de winst, voor u en het milieu.

 

Zelfs op brandstof spaart u . Wij komen immers ter plaatse , waardoor al uw wagens een verplaatsing naar de car-wash besparen .

 

Wagens wassen kan voortaan dus verantwoord en efficiŽnt. Want wie ziet zijn/haar werknemers graag aanschuiven in de file voor de car-wash?

Met onze mobiele cleaning teams is er geen tijdverlies meer, of geen uitstel van de poetsbeurt  omdat  het  nooit  past.

 

Terwijl u doet  wat  u goed doet, maken wij van uw bedrijfswagens opnieuw  glimmende visitekaartjes.

 

Ons systeem reinigt uw wagens grondig, zonder dat u ze nog maar zelfs hoeft te verplaatsen naar een wateraansluiting. Dat  maakt  elke parkeerplaats geschikt.

 

U wenst te weten wat uw winst is op milieu -en bedrijfsvlak ?

Wij maken graag een op maat  gepoetste simulatie .

 

 

Structurele opleiding en begeleiding van onze medewerkers , permanente kwaliteitsverbetering , professionele en verantwoordelijke omkadering , inzet en enthousiasme bepalen zowel de sociaal-menselijke als de financieel-economische rentabiliteit.

 

Onze mobiele ploegen

komen tot bij U !

Meer info :
www.alacartecleaning.be


To topAbsolute Service is een kwalitatief en hoogstaand uniek dienstencheque bedrijf, welke zich onderscheidt op basis van kwaliteit. 

Absolute Service staat garant voor op maat gemaakte service.

U bent als ďmeerĒ-eisende klant bij ons aan het juiste adres.

Onze medewerkers kunnen niet alleen de nodige ervaring en referenties voorleggen, maar beschikken eveneens over een bedrijfswagen. Op die manier kunnen zij er op elk moment voor zorgen dat uw huishouden op rolletjes loopt.

Onze aanpak is erop gericht om steeds rekening te houden met uw persoonlijke situatie en uw wensen.

Na een intake gesprek bij u thuis gaan wij voor u op zoek naar de ideale kandidaat.

Eenmaal de samenwerking gestart is, zorgen wij voor een nauwgezette opvolging en kwaliteitsbewaking.

Meer informatie:
www.absoluteservice.be


To topKeep It Simple but Smart.

Energiewinner ontwikkelde "MONISOL".

Dit toestel zorgt voor online P(hoto)V(oltaÔsche) opbrengstbewaking. Het is een monitoring systeem dat eenvoudige metingen met slimme analyses combineert.

Het toestel verzamelt bij de eindklant allerlei meetgegevens over de energieproductie en de performantie van zijn PV installatie. De gegevens worden via GSM communicatie naar de database van Energiewinner gestuurd. In de database worden de cijfers geanalyseerd, geÔnterpreteerd en uiteindelijk gepresenteerd in rapporten over opbrengst en performantie.

De installateur kan alle gedetailleerde rapporten raadplegen via een beveiligde internet site, en wordt zelfs op de hoogte gebracht van (mogelijke) problemen.

 

De eigenaar van de installatie krijgt de opbrengstrapporten te zien, en wordt verwittigd wanneer hij een groenestroomcertificaat kan aanvragen.

 

Meer info :
To top