• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 6b

Terug naar menu
PARTNERS IN FINANCE is een bank- en verzekeringskantoor voor particulieren, zelfstandigen en KMO.

Een dynamisch team van bank- en verzekeringsspecialisten zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak.

Partners in Finance streeft naar service op maat van de klant en zodoende wordt er getracht om een objectieve oplossing voor uw vragen aan te reiken.

Voor de bankactiviteiten doet Partners in Finance beroep op het productenaanbod van Crelan. Deze warme bankier is ontstaan door de fusie van Landbouwkrediet en Centea. Crelan is stevig verankerd in BelgiŽ onder andere dank zij zijn coŲperatieve aandeelhouders. Crelan verwent zijn aandeelhouders met het exclusieve voordeelprogramma 'Fidelio'.
Dankzij de schaalgrootte van deze groep kunnen we performante financiŽle producten aanbieden. U kan bij Partners in Finance terecht voor al uw bankzaken: zicht- en spaarrekeningen, beleggingen, leningen op afbetaling, woningkredieten en professionele kredieten.

Als onafhankelijke makelaar heeft Partners in Finance samenwerkingsakkoorden met de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen op de markt. Op deze manier kan er voor maatwerk gezorgd worden en zijn de polissen aangepast aan de specifieke behoeften van de klant.
Dankzij de E-SO groep werd een belangrijke expertise opgebouwd in het volledige KMO verzekeringsgamma, waardoor zťťr concurrentiŽle tarieven kunnen aangeboden worden voor arbeidsongevallenverzekering, burgerlijke aansprakelijkheid, groepsverzekering e.d.

Meer info:
www.partnersinfinance.be

Startende en bestaande ondernemingen

U wenst een onderneming op te starten of uw bestaande onderneming verder uit te bouwen en heeft hierbij nood aan voornamelijk laaggeschoolde werknemers? Dan is een erkenning als invoegbedrijf misschien wel iets voor uw onderneming. Om u hierin te laten begeleiden kan u beroep doen op ZiN, dat hiervoor een erkenning heeft van de Vlaamse Gemeenschap.


Startende zelfstandigen

U wil een zelfstandige activiteit opstarten en u heeft daarbij nood aan een startkapitaal of extra begeleiding? Dan kan een lening van het Participatiefonds of het Plan Jonge Zelfstandigen iets voor u zijn. Hiervoor kan u terecht bij ZiN, dat als lokaal steunpunt door het Participatiefonds erkend is.

Meer info:

www.werkmetzin.be